Verloskundigenpraktijk Wormer & WormerveerOver ons

Persoonlijke geboortezorg!

Welkom in onze totaal vernieuwde verloskundigenpraktijk.

Per 1 juli 2019 is onze praktijk ook gevestigd in Pakhuis Saigon Veerdijk 40 te Wormer. Je kunt hier elke dag terecht voor begeleiding van je zwangerschap, echo, cursus of hartjesspreekuur. Wij heten je van harte welkom op deze mooie locatie aan de Zaan.  

Wij hebben ook een locatie in gezondheidscentrum GezondPlus, centraal gelegen tegenover het station van Wormerveer en is voor iedereen makkelijk bereikbaar en het parkeren is gratis.

Wij werken met 2 verloskundigen te weten Stephania Stevens en Wilesya Ytsma.

Bij de intake wordt ook een gratis eerste echo gedaan om te kijken of de zwangerschap goed verloopt en misschien zelfs het hartje zien kloppen!

De verloskundige visie van de praktijk is gericht op individuele zorg en houdt rekening met jouw wensen rondom de zwangerschap en de geboorte. De praktijk wordt bewust kleinschalig gehouden om jou als zwangere alle tijd en aandacht te geven.

De spreekuurdagen in GezondPlus zijn op dinsdag en woensdag. Op de dinsdag is het ook mogelijk om in de avonduren te komen.

Ben je nieuwsgierig naar de praktijk, kom dan eens langs! We hebben een fijne wachtruimte waar je een kopje koffie of thee kunt drinken en kennis kunt maken met ons en de assistentes.

Wij werken ook samen met echopraktijk Dr. Papa op IJburg. Bij aanmelding krijgt u een gratis geslachtsbepaling of 25% korting op een 3D/4D echo.

Verloskundigen

Stephania Stevens

Stephania Stevens

Het vak verloskunde vond ik altijd al boeiend en zodra het dan ook kon ben ik de opleiding begonnen in